Slide background

Om oss

Javapersonal AS er et bemanningsselskap som ble grunnlagt i 2005.


Ved starten av 2019 har vi rundt 110 registrerte norske og utenlandske arbeidere som er leid ut til:

  bygg- og anleggsbedrifter
  industri
  eiendomsbesittere
transporter.png

Vi er stolte av det vi gjør, og har som mål å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Vi har alltid høy fokus på å levere flinke folk og med høy kvalitet.

Vår visjon


Javapersonal skal være en foretrukken vikarpartner som ligger i forkant av markedsutviklingen. Vi skal være en spennende arbeidsgiver som setter kundene, medarbeidere og lønnsomhet i fokus.

Våre verdier er:
verdier.jpg
volvoen2.png
royiarbeid.png

Kvalitet

Vi er en seriøs leverandør av arbeidskraft som er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi har alltid kunden i fokus og følger de opp daglig. Vi kjenner alle våre ansatte og tar godt vare på dem. 

Rask og fleksibel

Du får bemanningen du trenger på kort varsel.

 

HMS og opplæring

Vi legger stor vekt på sikkerhet, seriøs oppfølging og opplæring av våre medarbeidere. Arbeidsforholdene skal være i henhold til arbeidsmiljøloven med tilhørende forskrifter, og sikre et godt arbeidsmiljø.

 

Gode arbeids- og boforhold

Alle ansatte har gyldige arbeids kontrakter og grønt kort. Vi følger den allmenngjorte tariffen for byggeplasser. Alle våre ansatte følger bedriftens rotasjons- og bemanningsplan. Alle ansatte får tilbud om innkvartering i hus og leiligheter i regi av Javapersonal.

 

Offentlige godkjenninger

Vi er registrert i Arbeidstilsynets register for bemanningsforetak. Vi har fritak for solidar- ansvar. Vårt arbeidsreglement er godkjent av Arbeidstilsynet.